HAKKıNDA ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU

Hakkında istiridye mantar tohumu

Hakkında istiridye mantar tohumu

Blog Article

With the possibility of retail or wholesale purchases and the uninterrupted and unlimited support we offer to our valued customers, it will now be much easier to make the right compost.

Ayrıca hıfız derecesinin +2 ile +4 ortada olması gerekir. Bu şartlar sağlandıktan sonra tohumlar 2 kamer süreyle muhafaza edilebilir. Mahsul açısından oldukça mürtefi bir orana vasıl bu bitkilerin üretimindeki öbür bir faktör olan mantar tohumu fiyatları da önemli bir konudur. Bununla yanında üretmek derunin muktezi olan basma fiyatları da tarımsal faaliyetin bir parçasıdır. Hazır paketler halinde satışa maruz tohum ve basma fiyatları cazip aralıktadır. üste zarfında miseli ekili halde mevcut kompost da satın alabilirsiniz. Böylelikle tarımsal faaliyetlere çabukluk kazanmıştırrarak randıman konusunda kâr esenlamanız olabilir evet.

· Substratı Hazırlayın: şayet amade bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Ancak substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden tamlanan malzemeleri kullanarak orantılı bir karışım elde edin.

İstiridye mantarı tohumunun kullanımı ve katkısızladığı faydalar, hem zirai üretim hem bile sağlık açısından dikkate boy bos özellikler taşımaktadır.

İstiridye mantarı tohumları, çoğunlukla tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun vürutimi esenlanır.

Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile yüce rakamlarda kulaklıç sağlama vesileı sizi bekliyor. Detaylı bilgi için istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi çıbantan sonrasında okumanız tavsiye ederiz.

Merhaba ben Yiğit Çtemizır. Toprakla more info bir araya gelmeye karar verdim ve işleme ilk olarak tohumları tanımayla esasladım. Turfa bulunan tohumları ve cet tohumlarını bulup çoğaltmak istiyorum. Bu sürecimi sizlerle üleşmek istiyorum. Web sitesi

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm denli derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı sıkıntısızçe bastırarak düzeltin.

· Sıcaklık ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları çoklukla 18-24°C beyninde bir sıcaklıkta yetişir. Antrparantez, dünyaı muzlim bir yerde tutun.

· Kutu yahut Torba: İstiridye mantarı üretmek muhtevain kullanacağınız bir konteyner yahut torba.

Ekolojik Ziraat: İstiridye mantarları, örgensel atıkları kıymetlendirmek ve toprağın kalitesini artırmak yürekin kullanılmaktadır.

Sterilize edilen tahılların soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra, istiridye mantarı miselini ekleyin. Miseli eklerken, eldiven kullanarak temiz bir ortam oluşturduğunuzdan tehlikesiz olun. Tahıllar ve misel hoşça karıştırılmalıdır.

İster evde hobi ammaçlı ister ticari fakatçla olsun mantar yetiştiriciliği sinein en önemli mevzuların başında mantar miseli gelir. Sitemize bile gelen sorular arasında istiridye mantarı tohumu yahut mantar miseli nereden cebinır sorusu ilk sıralardadır.

Hasat Şapka kısmı kenarlarından kötüya essah kıvrılmadan önce mantarları hasat edin. çoğunlukla ekimden 4-6 hafta sonrasında ilk hasat gerçekleşir. Hasat sırasında mantarların kök kısmını dikkatlice mutlak.

Report this page